Вход Търсене

Весели празници от Екипа на Pticevadi.com

Уважаеми Птицевъди,

Желаем Ви, Весела Коледа и Щастлива Нова 2019 година!

По случай настъпването на коледните и новогодишни празници, Екипът на Pticevadi.com и Galabite.com ще направи своя традиционен коледен подарък към всички гълъбовъди и птицевъди регистрирани в двата сайта. Подаряваме на абсолютно всеки един от Вас - 1 месец VIP абонамент, от днес до 21 януари 2019 година. До тази дата всички потребители ще могат да се възползват напълно безплатно от пълната функционалност на двата сайта.

На потребителите си с VIP и KING абонамент ние също подаряваме 1 месец добавено VIP-членство.

Ще се радваме това да допринесе да бъдете по-доволни и по-щастливи при използването на двата сайта по време на празниците!

Искаме да Ви подсетим, че всеки един от Вас може да направи страхотен подарък за Коледа на свой приятел, колега, или член на семейството, който е гълъбовъд, като му подари VIP-членство в Galabite.com или Pticevadi.com, при това само сега с 10 лв намаление - на промоционалната цена от 15 лв. за една година. Тази промоция важи също до 21 януари 2019 година.

И за да създадем приятно коледно настроение в сайта Galabite.com по време на празниците, стартираме нова игра. Всеки, който качи авторска снимка на своите птици с коледен или новогодишен мотив (декор) в галерия "КОЛЕДА И НОВА 2019 ГОДИНА", ще получи безплатно VIP-членство в Galabite.com за период от 6 месеца. Снимките ще може да качвате до 21.01.2019 г. В края на месец януари Екипът на сайта ще определи най-оригиналната и интересна снимка сред всички, и нейният автор ще получи като награда VIP-членство за период от 1 година. Снимки, които не отговарят на зададената тематика ще бъдат изтривани от галерията. Може да качвате своите авторски снимки, след като се логнете в сайта от: ТУК.

Разгледайте всички снимки участващи в коледната игра до този момент от: ТУК.

Екипът на Pticevadi.com и Galabite.com, пожелава на всички Вас и Вашите семейства най-вече здраве, много лични успехи във всичко, с което се захванете, и разбира се отлични резултати в нашето прекрасно общо хоби птицевъдството!

Ако желаете и Вие да отправите пожелания към своите колеги, може да оставите своя коментар в сайта от ТУК.

Нека си пожелаем развъдният сезон през Новата 2019 година да е изключително добър! Да имаме повече, и по-качествени птици!

Нека Новата година Ви донесе всичко най-хубаво, което старите не са успели, нека е начало на един по-красив период, изпълнен с много усмивки и любов, и мечтите ви станат реалност!

С пожелания за здраве, семейно щастие и повечко късмет,

Екипът на Pticevadi.com
Българският специализиран портал посветен на птиците и всички нас които ги развъждаме

 ИНФОРМАЦИЯ

Няма добавени мнения!

Други новини

Абонамент

Абонирайте се за информационен бюлетин на уеб сайта.

Електронна покана

Поканете свой приятел като напишете email адреса му: