Вход Търсене

Фото галерии на гълъбаря   pegeon

  • Патици !
    Имам зеленоглави диви патици (мюрета),пекински патици (чистокръвни бели),обикновенни хибридни зеленоглави патици ,мускусни патици !
  • Виандот бантам!
    Имам 2 разцветки - син и яребичи!