Вход Търсене

Български национален клуб за цветни канарчета

Аватар
Град: гр. София
Адрес: ул."Неофит Рилски" 43
Лице за контакт: д-р Борис Велев
Телефон: 0888 315 410, 0888 268 537
E-mail:
Сайт: Вижте »

         Сподели във Facebook

Последни новиниКратка информация и цели

Българския Национален клуб за Цветни Канарчета е сдружение с нестопанска цел, обединяващо на национално ниво всички любители канаровъди. Регистрацията на клуба е направена на 19.10.2001 с решение Ф.Д. №9982/2001.


Учредители

Председател на клуба: д-р Борис Велев

Секретар: Гергана Царева

Устав

Предмет на дейност на БНКЦК е чистопородно развъждане и отглеждане на цветни канарчета при точно спазване на изискванията на СОМ, набавяне достатъчно количество вносен генетичен материал и работа с наличния в страната, повишаване качествата на наличните породи и организиране и участие в изложби в страната и света.

Целите на сдружението са насърчаване и ръководство при отглеждането на породите цветни канарчета , оказване на научно-методична помощ за създаване на породни екземпляри, отговарящи на международните съдийски изисквания, формиране на интерес към породите цветни канарчета сред нови групи от населението, както и обогатяване с теоретични знания за канарчетата въобще.

Членове

Членството в Сдружението е доброволно, лично и непрехвърляемо. Член може да бъде всеки , който проявява интерес към хобито, независимо дали притежава или не притежава канарчета.
Абонамент

Абонирайте се за информационен бюлетин на уеб сайта.

Електронна покана

Поканете свой приятел като напишете email адреса му: