Вход Търсене

Мнения и оценки за потребител Ник Системс

Дата / Оценка ИМЕ / Мнение, препоръка
26.03.2019 г.
  ivan_petrov / Иван Петров 
Ник системс са абсолютни измамници. Всичките им изделия са направени от УД и СД профили за гипскартон и окачени тавани. Ламарината е с дебелина 0, 4мм. Няма грешка в мерната единица. При транспортиране на една клетка, която закупих от тях, на тавана на автомобил клетката се огъна от вятъра. Карах с 50км. /час. "Производството" се прави в един гараж в гр. Банкя. Човекът, който прави нещата си изважда колата навън, за да може да работи. Именно затова нямат мостри в магазина си на бул. Сливница в София. Както и имат изискване за заплащане на цялата сума без да сте видели наживо изделието, каквото и да е то. Пълни аматьори. Нещата им стават само за домашни любимци. За фермерство не може да става и дума.
27.03.2014 г.
  Peacock / Емо 
За да се люпат след 22-я ден значи температурата е ниска! Направи контролни замервания с точен термометър - може и хуманен и си настрой скалата според това.
26.03.2014 г.
  multiplace / Цветан Пенчев 
Който има излишни пари, и се чуди къде да ги харчи нека си купи от тези измислени инкубатори на "Ник Системс" където имат едва 2-3 % люпимост. Само лъжете хората докато им вземете парите! ! !
Който иска да си прави експерименти нека рискува!
Купих един инкубатор от тези ИЗМАМНИЦИ, който за два пъти по 55 яйца, първият път 10 празни яйца 3 излюпени, втория път 52-55 яйца 13 празни 5 излюпени. И пилетата не се люпят на 21-вия ден, а след от 22 натам.